Daarom een canvas van Print op Linnen

vinkje Echt zwaar doek, geen kunststof
Topkwaliteit 415 grams doek
vinkje Snel in huis
Binnen 2 werkdagen verzonden.
vinkje
Gratis optimalisatie van uw foto
vinkje Gratis scannen van uw oude foto
vinkje Geen verzendkosten

Nu ook Foto op Hout!

 

Uw foto op canvas op uw eigen formaat?

Geen melding dat uw foto ongeschikt is...
Bent u op zoek naar een foto op canvas op een formaat die op uw muur het beste uitkomt? Print op Linnen is al sinds 2004 specialist in het maken van wanddecoraties op linnen en bied een keuze van meer dan 80 verschillende formaten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over systeemberichten dat uw foto niet aan de kwaliteitseisen voldoet. Omdat uw foto door mij persoonlijk wordt beoordeeld en bewerkt is bijna iedere foto geschikt. Er is altijd wel een oplossing te vinden om uw favoriete foto op het door u gewenste formaat af te drukken.

Elke foto krijgt de standaard fotobehandeling*
Dit houdt o.a. in gratis rode ogen of datum verwijderen, maar gaat nog veel verder dan dat. U krijgt altijd eerst een voorbeeld per email ter beoordeling, zodat er nog eventueel een aanpassing gedaan kan worden. U staat dus nooit voor verrassingen. Daarbij worden alleen de beste materialen gebruikt, het canvas is bijvoorbeeld 415(!) grams doek. Naast uw foto op canvas/linnen kunt u ook andere (cadeau)producten bestellen.

Vele effecten mogelijk
Het aantal effecten en bewerkingen is behoorlijk uitgebreid en gaat verder waar vele andere aanbieders stoppen. Omdat ik de bewerkingen zelf doe bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Alle bewerkingen zijn bij de prijs inbegrepen, afhankelijk van de keuze die u maakt. Extra bewerkingen zijn altijd mogelijk.asd